miercuri, 27 februarie 2008

Un telefon=tehnologie


Nokia 6500 Classic este in mod incredibil un telefon 3G si este disponibil in culorile negru si bronz. Combinatia dintre design-ul ergonomic si interfata S40 face din acest telefon unul placut si extrem de usor de folosit. In plus, dispune de un display LCD lat si de inalta rezolutie, cu 16 milioane de culori ce poate fi usor personalizat printr-o varietate de teme (wallpapers, screensavers, sunet si fundal).

Lista de caracteristici a modelului Nokia 6500 Classic corespunde unui telefon 3G de categorie medie cu camera de 2 megapixeli (fara flash sau autofocus), un Music Player bun (desi nu dispune de suport pentru set de casti stereo Bluetooth), camera video si o conectivitate buna prin USB si Bluetooth. In schimb, nu dispune de functia de apelare video. Totusi, in pachetul de vanzare sunt incluse un set de casti stereo Nokia si un cablu pentru conectivitate microUSB.

Una dintre caracteristicile neobisnuite ale modelului 6500 Classic este faptul ca are o memorie fixa de 1 Gbyte, din care aproximativ 920 Mbytes sunt disponibili utilizatorului. Un aspect negativ este faptul ca nu dispune de un slot pentru a extinde memoria la mai mult de 1 Gbyte, insa 920 Mbytes sunt suficienti pentru a stoca 200-300 de melodii, ceea ce este cu siguranta suficient pentru majoritatea utilizatorilor. In plus, memoria este usor accesibila, fiind stocata intr-un singur loc, fara a fi nevoie sa transferati date din memoria interna pe cardul de memorie.

Un alt aspect important de mentionat este faptul ca durata bateriei este mai scazuta decat media, ceea ce nu este surprinzator pentru un telefon 3G extrem de subtire. Va trebui probabil incarcat la 1-2 zile. In concluzie, Nokia 6500 Classic este un telefon de incredere, cu un design placut.

Niciun comentariu: